KÖPEVILLKOR

Vi följer konsumentverkets riktlinjer och gällande lagar för e-handel. Du måste vara över 18 år för att få handla i Ulla Marianes Modes webbutik.

Priserna är i Svenska kronor inklusive moms. Vi levererar varorna fraktfritt inom Sverige. Betalningen görs med betalkort eller Pay pal. Du kan också ringa och göra din beställning och då betala via Swich eller få en faktura.

Du måste alltid meddela oss när du nyttjar relamation, byte eller returrätt av varan innan du skickar tillbaka den. Skicka ditt meddelande här Kontakt eller ring 0411-17336.

 

ORDER OCH LEVERANS

När du genomför ett köp mailas en orderbekräftelse automatiskt till dej. Läs noga igenom och kontrollera att din beställning stämmer. Skulle något vara fel så kontakta oss snarast. Skicka ditt meddelande här Kontakt eller ring 0411-17336.

Skulle vi inte kunna leverera varan meddelar vi dig via e-post och pengarna skickas tillbaka till ditt Pay pal konto.

Leveransen sker med Postnord eller Schenker. Leveranstid 2-7 dagar.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 295 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet och att ta emot det i retur.

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Du har 14 dagars ångerrätt. Detta betyder att du inom två veckor kan retunera varan och få pengarna tillbaka minus frakt kostnaden på 100 kronor. Returfrakten betalar du som kund.

Varan ska vara i originalskick d.v.s. vara oanvänd och alla etiketter ska sitta kvar.

Fyll i returblanketten som du fick med leveransen och skicka ett meddelande till oss Kontakt eller ring 0411-17336 innan du skickar paketet till


Ulla Marianes Mode

Stortorget 6

27143 Ystad

Du får en bekräftelse via e-post när vi tagit emot och behandlat returen.

 

BYTESVILLKOR

Vid byte av en vara får du som kund betala fraktkostnaderna.

Varan ska vara i originalskick d.v.s. vara oanvänd och alla etiketter ska sitta kvar.

Fyll i returblanketten som du fick med leveransen och skicka ett meddelande till oss Kontakt eller ring 0411-17336 innan du skickar varan till

Ulla Marianes Mode

Stortorget 6

27143 Ystad

Du får en bekräftelse via e-post när vi tagit emot och behandlat bytet.

REKLAMATION

Om det skulle vara något fel på varan (vi granskar givetvis varan noga innan vi skickar den) står naturligtvis vi för fraktkostnaderna.

Fyll i returblanketten som var med i leveransen och meddela oss Kontakt eller ring 0411-17336 innan du skickar varan till


Ulla Marianes Mode

Stortorget 6

27143 Ystad

Du får en bekräftelse via e-post när vi tagit emot och behandlat reklammationen.

ÅTERBETALNING

Återbetalning sker inom 14 dagar från att vi tagit emot varan och godkänt returen. Du får en bekräftelse via e-post. Pengarna återförs till ditt Pay pal konto.

Om du undrar över något skicka ett meddelande till oss Kontakt eller ring oss 0411-17336.